Resort 2010 | Louis Vuitton, BCBG, Proenza Schouler, Roberto Cavalli

Dar keturios naujos Resort 2010 sezono kolekcijos, o rytoj jau prasideda Milano vyrų mados savaitė vasarai 2010, tačiau pasistengsiu, kad kasdien atsirastų ir įrašų merginoms. O šiaip tikiuosi, kad ateinančią savaitę turėsiu daugiau laiko blog’ui, nes šiandien jau galutinai susitvarkiau visus metinius pažymius, žinau savo tikslų vidurkį ir mokslus iki rudens galiu pamiršti.

Roberto Cavalli

Louis Vuitton

Paryžiaus koketės išsiruošė į paplūdimį. Amerikietis mados namų dizaineris Marc Jacobs šįkart tikrai kiek persistengė bandydamas juodos spalvos, marinistinių detalių bei kičinio LV stiliaus miksą perkelti į Prancūzijos Rivjerą, nes modelis Catherine McNeil atrodo ne kaip garsius mados namus pasirinkusi ir atostogauti išsiruošusi mergina, o kaip beskonis vasaros 09 bei rudens 09 kolekcijų mišinys, tačiau kolekcijoje netrūko ir dailių derinių su klasikiniais švarkeliais, kukliomis suknutėmis bei tamsiai mėlynais paltukais.

BCBG Max Azria

Štai ir kažkas mielo, lengvo bei ryškaus. Dizaineris Lubov Azria mados namų merginą įspupo į jaukias juodas, raudonas arba baltas mini sukneles, apavė jas akį traukiančias juodais bateliais bei visus derinius užbaigė klasikiniais aviatoriais. Taip ir įsivaizduoju šitaip apsirengusią merginą, kuri Kanuose žengtų savo jachtos trapu bei skubėtų į popietės kokteilį.

Proenza Schouler

Nežinau kodėl, tačiau man šis duetas pradėjo patikti. Naujausia jų kolekcija taip ir kvepia Taičio spalvomis, miesto merginų žavesiu bei vyriška apranga… Kolekcijoje netrūksta griežtesnių kampų, tačiau medžiagos atrodo laisvai krintančios, patogios. Ne vieną derinuką mielai priimčiau ir į savo spintą, nes ryškūs drabužiai atrodo labai lengvai derinami, bet ne nuobodūs.

Roberto Cavalli

Gėlės, ryškios spalvos, drugiai… Senjoras Cavalli savo moterį vis dar puošia gražiausiomis gamtos spalvomis bei vasarai parenka plonyčius bei švelnius audinius. Kolekcijoje, žinoma, vyrauja suknelės, tačiau netrūksta ir chaki spalvos kelnių, neutralių žemės spalvų palaidinių bei švarkelių.

Nuotraukos iš style.com.

Bučkis