Vogue UK rugpjūtis 2009

Šiek tiek vėluodama Jums pristatau naujausią britiškojo Vogue rugpjūčio 2009 numerį, kurio tema – mados sostinės, tad kiekvienai sostinei (Londonas, Niujorkas, Milanas, Paryžius) žurnalas paskyrė po fotosesiją su geriausiais šių dienų supermodeliais.

Viršelis su modeliu Sasha Pivovarova.

Fotografas Patrick Demarchelier.

Sashos Balenciaga suknelė kainuoja £42,900.

London

Kuo pasižymi Londono mada? Drąsa, jaunatviškumu ir pulku naujų talentų. Nors britai ir žinomi kaip pilki žmonės, jų mada bene spalvingiausia ir būtent Britanijoje yra geriausios mados mokyklos. Šį sezoną britų talentai it susitarę naudojo daug raštų, netradicinių medžiagų.

Modelis Karlie Kloss, fotografas Patrick Demarchelier.

New York

Amžinai skubantis ir niekada nemiegantis Niujorkas visad ieško praktiškumo, patogumo, įspūdį darančių drabužių. Niujorko dizaineriai šį sezoną įspūdį daro ryškiomis neoninėmis spalvomis, kailiu bei kontrastingais siluetais.

Modelis Anna Jagodzinska, fotografas Patrick Demarchelier.

Milan

Ryškusis bei prabangusis Milanas šį sezoną nusiramino. Kolekcijos buvo itin paprastos, jose vyravo natūralios medžiagos ir tamsios spalvos. Blizgiosios milanietės pasiilgo paprastos šilumos?

Modeliai Freja Beha Erichsen ir Sasha Pivovarova, fotografas Patrick Demarchelier.

Paris

Na, šią fotosesiją jau matėte. Paryžiaus dizaineriai kiekvieną sezoną iš naujo atranda juodą spalvą, tačiau šįkart jai buvo suteikta daugiau formos ir laisvės.

Modelis Lily Donaldson, fotografas Patrick Demarchelier.

More Dash Than Cash

Vienas iš mano mėgstamiausių Vogue UK skyrelių, kur mados redaktoriai siūlo pigesnes brangių drabužių bei aksesuarų atmainas, kurios puikiai tiks kiekvienai madistei ir neskriaus piniginės. Šįkart tema buvo klasikos atnaujinimas. Kaip siūlo stilistė, prie klasikinių marškinių nebijokite priderinti baikeriško švarkelio, o prie klasikinio švarko – blizgios mini suknelės.

Modelis Anja de Rijk, fotografas Kai Z Feng.

The Chanel Suits

Labai įdomus interviu su prancūzaite Audrey Tatou, kuri neseniai suvaidino Paryžiaus legendą Gabrielle Coco Chanel. Aktorė sakosi niekada nežiūrinti į etiketes, nes jai svarbiausia, kad drabužis būtų patogus. „Todėl ir renkuosi Chanel, nes šiuo atžvilgiu mano ir mados namų požiūris sutampa“ šypsosi aktorė. Beje, ar žinojote, kad Audrey bei Gabrielle yra gimusios tame pačiame Prancūzijos regione?

Scan’ai iš TFS.

Bučkis