Raudonasis kilimas | Teen Choice Awards 2009

Kasmetiniai šiandien įvykę Teen Choice Awards šiemet sukvietė visą būrį populiariausių šių dienų žvaigždučių. Visos kantriai pozavo fotografams, dalino autografus ir… puošėsi kaip tik mokėjo. Žinoma, čia ne Oskarai, tad ilgų vakarinių suknių šiame įraše nebus. Tačiau kokteilinių suknelių fiestą tikrai išvysite.

Megan Fox bateliai

Teen Choice apdovanojimai Los Andžele vyksta nuo 1999 metų, juos dažniausiai transliuoja JAV televizija FOX. Įdomu tai, kad renginys skirtas išskirtinai paauglių auditorijai, jų favoritams. Na, turiu prisipažinti, jog pati būdama paauglė truputį juokiuosi dėl jaunų amerikiečių dievukų kulto, tačiau už Atlanto tai yra vienas svarbiausių vakarų visame apdovanojimų kalendoriuje.

Jau minėjau, kad šis neformalus ir jaunimo auditorijai skirtas renginys yra tikra koteilinių suknelių fiesta. Kodėl? Na, vakarinės suknios čia nereikia, o atvykti į tokį renginį su džinsais būtų tiesiog nemandagu. Dažniausiai jaunosios žvaigždės dėvi paprasto modelio ryškias kokteilines sukneles, tačiau šiemet labiau vyravo neutralios šviesios spalvos ir stipresni bei įdomesni siluetai. Merginos nebijojo pabrėžti pečių linijos, kiek išpūsti klubų srities ar pasirinkti įdomesnę iškirptę. Tad pateikiu Jums ryškiausias vakaro žvaigždes.

Visad elegantiška serialo Gossip Girl aktorė Leigton Meester pasirinko Louis Vuitton suknelę bei derinį užbaigė ryškiai raudonais aukštakulniais. Puikus pasirinkimas norint atrodyti rimtai, tačiau jaunatviškai.

Twilight žvaigždutė Ashley Greene pasirinko mielą mergaitišką, tačiau buduaro tendenciją atitinkančią suknelę. Viskas būtų gerai, tačiau aš pakeisčiau avalynę ir delninukę į juodus ar kūno spalvos variantus.

Dar viena Twilight vampyrė Nikki Reed buvo tikrai viena iš mano vakaro favoričių. Puikiai prie įdegusios odos tinkanti švelnių spalvų suknelė, įdomus jos siluetas bei tobulai priderinti bateliai bei delninukė.

Vakarėlių liūtė Kim Kardashian irgi nustebino nebloga apranga. Šviesi suknelė, prie batelių deranti delninukė ir saikingas kiekis papuošalų atrodė skoningai ir kukliai. Tik aš jos vietoje nebūčiau nusišviesinusi plaukų.

Aktorė Jordana Brewster irgi pasirinko kuklų baltos suknelės bei tamsių batelių variantą. Viskas labai gražu ir tvarkinga, tačiau man trūksta aksesuaro. Gal būtų tikusi juodos lakuotos odos delninukė?

Aktorė Megan Fox taip pat nevengė šviesių spalvų. Man asmeniškai bene gražiausia šio meto aktorė žavingai atrodė pasirinkusi įdomios formos ir medžiagos trumputę suknelę ir juodus aukštakulnius. Šalia stovinti aktorė Vanessa Hudgens taip pat nusipelnė pagyrimo už puikiai pasirinktą suknelės spalvą. Tamsesnio gymio merginai šis sodrus mėlynas atspalvis itin tiko, tačiau suknelės modelis man kažkodėl primena naktinius.

Tamsiai mėlyną spalvą pasirinko ir Alexis Bledel. Puikus makiažas ir puiki suknelė atrodė nuostabiai, tačiau į kuodą susukti plaukai prie nėrinių suknelės merginą gerokai susendino.

Serialo Heroes aktorė Kristen Bell pasirinko naujausią kokteilinė madą atsipindintį drabužį – kombinezoną. Pliusas jai už drąsą, tačiau delninukę aš būčiau pakeitusi.

Dar viena įspūdingą kombinezoną pasirinkusi aktorė buvo Keke Palmer. Jos įvaizdis man patiko labiau nei kolegės Kristen Bell, nes Keke aprangos akcentu tapo blizgios rankovės, kurios tobulai kontrastavo su juodais bateliais bei juodu kombinezonu. Kitų aksesuarų kaip ir nereikia.

Žaviu jaunatvišku stiliumi renginiuose visad išsiskirianti Twilight aktorė Kristen Stewart šįkart gerokai nuvylė. Apie jos naujai rolei paaukotus plaukus nekalbėsiu, tačiau apranga tikrai nebuvo nuostabi. Atskirai suknelė ir bateliai būtų visai nieko, tačiau bendras derinys nelabai vykęs. Apyrankių net nekomentuosiu. Tiesiog palinkėsiu jai kitą kartą atrodyti geriau, nes iki šiol jos apranga premjerų ir apdovanojimų nenuvildavo.

Aktorė Ashley Tisdale šįkart pamalonino akis geru pasirinkimu. Įdomios formos juoda suknelė ir priderinti grubūs metalo aksesuarai atrodė puikiai, o derinį užbaigė nuotraukoje nepavaizduoti juodi kniedėmis puošti aukštakulniai.

Ne pačius geriausius laikus išgyvenanti dainininkė Britney Spears šįkart išties pasistengė viešumoje atrodyti neblogai. Sutvarkyti plaukai, saikingas makiažas ir daili juoda suknutė (update: ji Roberto Cavalli, dėkui skatytojui komentarų skiltyje) atrodė puošniai, bet kukliai.

Dar viena iš mano vakaro favoričių tikrai yra Emma Roberts. Šiek tiek klasikos, šiek tiek rock chic. Man išties patiko.

Vakaro fiasko tapo daugelį vakaro apdovanojimų susišlavusi aktorė/dainininkė Miley Cyrus. Niekada jai nejaučiau didelės simpatijos, tačiau šįkart jos išvaizda peržengė visas paauglei tinkančio padorumo ribas. Iš visos jos aprangos gerai atrodo tik Louboutin aukštakulniai, o visa kita atrodo it gerokai perspaustas rock chic ir disco slut derinys.

Nuotraukos iš daylife.

Bučkis

Straipsnyje pateikta tik mano subjektyvi nuomonė