Žiemos 09 reklamos | Gucci

80’s, rock’n’roll, glamour, shine… Tokias etiketes pasaulinės mados svetainės iškart prikabino naujai italų mados namų Gucci rudens/žiemos 09’10 reklaminei kampanijai su gausybe supermodelių, geriausia šio meto stiliste ir populiariausiu fotografų duetu. Atrodo, jog mados namų kūrybos direktorė Frida Giannini išties pasistengė ir Londone rengtoje reklamos fotosesijoje iš savo komandos išspaudė viską, ką galėjo.

Na, Gucci reklamos man visad patiko, tad ši irgi ne išimtis. Žinoma, akims tenka apsiprasti su ryškiais juoda-balta-mėlynai žalia kontrastais, iš pirmo žvilgsnio nekokiomis modelių šukuosenomis bei keistokomis pozomis. Beje, apie pozas. Atrodo, jog kiekvienam modeliui buvo leista parodyti viską, ką sugeba, kad tik pavyktų išgauti kuo tikresnį judėjimo bei devintojo dešimtmečio beprotystės įspūdį. Daugiau ir nėra ko pridurti – viskas pavyko.

Stilistė: Emmanuelle Alt.

Fotografai: Inez van Lamsweerde ir Vinoodh Matadin.

Modeliai: Raquel Zimmermann, Natasha Poly, Anja Rubik, Freja Beha Erichsen, Adrian Bosch, Gerhard Freidl, Abbey Lee Kershaw, Matvey Lykov, Myf Shepherd, Jacquetta Wheeler, Jamie Bochert, Dree Hemingway, Christian Brylle, Benoni Loos.

Nuotraukos iš TFS ir gucci.com.

Bučkis