Žiemos 09 reklamos | Kate Moss for Topshop

Sunku patikėti, tačiau supermodelis Kate Moss didžiajam britų madingos aprangos parduotuvių tinklui Topshop sukūrė ir pristato jau vienuoliktąją kolekciją. Kate linija parduotuvėse pasirodys jau rugpjūčio 31 dieną ir, nepaisant didesnių kainų, bus iššluota per kelias dienas, nes iki šiol visos panelės Moss kolekcijos tapdavo didžiausių Londono madisčių must-have. O šį sezoną Kate dar paaštrino savo rock chic stilių, tad pirkėjų tikrai netrūks.

Kodėl Kate kolekcijos tokios populiarios? Na, reikėtų pabrėžti, jog britai ją neretai išrenka stilingiausia moterimi, o ne viena mados pasaulio atstovė prisipažįsta, jog mielai paslampinėtų jos drabužinėje. Kate yra žinoma dėl savo puikaus paprasto, it be jokių pastangų susikurto stiliaus, kuriame labai daug rock chic ir boho chic detalių, madingų atributų. Šiais laikais ji jau yra vadinama savotiška stiliaus ikona, nes ją kopijuoti tapo taip populiaru, kad minios merginų kasdien atidžiai stebi, ką Kate dėvėjo ir paskui derinį prisitaiko sau.

Naujoji Kate Moss for Topshop kolekcija, pasak pačios Kate, yra įkvėpta grunge stiliaus ir skatina kūrybiškumą neišleidžiant krūvos pinigų. Svarbu šiek tiek stebinti, pridėti kelias vintage detales, nes jos bet kokią išvaizdą padeda suasmeninti. Jos mylimiausia kolekcijos detalė buvo trumpas pieštuko formos odinis sijonas, nes „forma yra išties moteriška, tačiau oda suteikia tą grunge ir rock’n’roll jausmą, ypač jei jį dėvi su draskytomis pėdkelnėmis ir kareiviško stiliaus batais“.

Reklamą fotografavo Josh Olins.

Nuotraukos iš fashionologie.

Bučkis