Fotosesijų archyvas | Reality Show

PETA fotosesiją išleidusio Vogue Paris leidėjams siuntė piktus laiškus, mados kritikai gyrė už puikų humoro jausmą ir ironiją, žurnalo gerbėjai džiaugėsi įdomiomis nuotraukomis. Tačiau dėl vieno dalyko sutinka visi – fotosesija abejingų nepalieka. Aštru, aktualu ir provokuojama. Tikras realybės šou.

Kas jau kas, o Vogue Paris šių dienų mados pasaulio aktualijas atskleisti moka puikiai. Mados profesionalai šaiposi iš stiliaus karalienėmis save laikančių naujųjų rusių, jaunų milijonierius medžiojančių merginų, lėkštų namų šeimininkių. Tačiau šįkart buvo paliesta gerokai jautresnė tema – PETA išpuoliai.

Stilistė ir žurnalo redaktorė Carine Roitfeld iš naujausių kolekcijų išrinko įspūdingiausius kailinius, odines kelnes bei palaidines, modelį Raquel Zimmermann pavertė fatališka moterimi ir su fotografu Mario Testino išleido į gatves. Tiesa, ne vienus. Kartu buvo išsiųsti ir netikri PETA aktyvistai, kurie einančią kailiniuotą Raquel pasitiko su savo firminiais plakatais. Užuomina į madų savaičių metu amžinai atakuojamus redaktorius bei žurnalistus? Be abejonės.

Tiesa, kailiais aprengta Raquel pozavo ir netikruose pristatymų užkulisiuose. Nespėjančias rengtis manekenes įkūnijusi brazilė dėvėjo tik kailinius bei odinius batus bei provokuojamai raitėsi apie pakabą. Komentarų daugiau nebereikia…

Vogue Paris rugpjūtis 2008

Reality Show

Fotografas Mario Testino

Stilistė Carine Roitfeld

Modelis Raquel Zimmermann

Nuotraukos iš TFS/diorette.

Bučkis