Mados Naktis 2010 | Mados Naktis jau laukia Jūsų internete

Ar dar prisimenate tą jaudulį, kai išgirdote, jog Fashion’s Night Out, globali mados naktis, globojama Vogue redaktorės Annos Wintour ir užvaldžiusi visas mados sostines, ateina ir į Vilnių? Kad visą naktį trunkanti mados šventė, tuo pačiu metu sujungianti viso pasaulio mados gerbėjus nuo Niujorko iki Tokijo, savo spalvomis užlies ir Vilniaus senamiesčio gatves? Jei taip, turiu gerų naujienų. Mados Naktis grįžta ir šiemet!

Iki šiol netylant kalboms apie praėjusių metų renginį, Vilnius jau ruošiasi antrajai globaliai „Mados nakčiai“. Rugsėjo 10-osios naktį vyksianti pasaulinė mados šventė ne tik žada dar vieną stilingų nuotykių kupiną rudens naktį, bet ir kviečia jos laukiančius mados mylėtojus apsilankyti naujoje „Mados Nakties“ renginiams skirtoje svetainėje, adresu http://www.madosnaktis.lt/. Joje galėsite sekti „Mados Nakties“ naujienas, rasti išsamų programos aprašymą bei užsiregistravę sužinoti, kada prasidės prekyba bilietais į „Mados nakties“ renginius. Beje, užsiregistruoti verta, nes pirmieji bilietai – su ypatinga nuolaida.

Taip pat nepamirškite prisijungti prie „Mados Nakties“ gerbėjų grupės socialiniame tinkle „Facebook“ (http://www.facebook.com/madosnaktis) ir kiekvieną dieną būti madingų, stilingų ir įdomių naujienų sūkuryje bei gauti pranešimus apie renginio programą, užkulisius.

„Mados naktis“ 2009 miesto vitrinose…

Bučkis