Vaizdas | D.Efect ruduo-žiema ’16

 

Kai sezonai pradeda keistis tokiu greičiu, jog lietpalčio prireikia vasarą, o atostogoms rudens viduryje – šilkinės suknelės, mintys nejučia pradeda migruoti iš vieno metų laiko į kitą. Rugpjūčio viduryje save netyčia pagauni perkant žieminį megztinį, o žiemos kolekcijose pradedi ilgėtis… vasaros.

Dėl to Eglė Žiemytė, mados namų D.Efect dizainerė, šį šaltąjį sezoną pasakoja istoriją apie kiek kitokią merginą. Tokią, kuri pirmąjį sniegą pasitinka apsirengusi ryškiai geltoną paltą, o saulėtus rudens vakarus palydi pirštus šildydama didžiulio kailinio palto kišenėse. Ji vis dar kiek berniukiška (marškiniai? ne, suknelė!), truputį vaikiška (kas sakė, kad batai turi derėti?), bet visuomet stipri ir tuo pačiu moteriška.

Naujausios rudens-žiemos kolekcijos nuotraukos, sukurtos LEU oranžerijoje, drabužius atskleidžia itin natūraliai – suteikia tinkamą foną jų spalvoms, pabrėžia tobulai netobulą modelio Dovilės Viršilaitės grožį. Patys drabužiai – tai žaismingas kumštelėjimas moderniai minimalistei, pagaliau prisiruošusiai į savo garderobą įsileisti ne tik pažįstamus vyriškus kirpimus ar eklektiką, bet ir praturtinti neutralių spalvų paletę kažkuo, kas tikrai nusipelnė praeivių žvilgsnių.

 

D.Efect ruduo-žiema 2016

Fotografas Visvaldas Morkevičius | Stilius-dizainas Eglė Žiemytė | Modelis Dovilė Viršilaitė | Meno vadovė Rūta Kiškytė

 

defectonline.com

X