Vaizdas | H&M Studio ruduo-žiema ’16

 

Kai Paryžiaus mados savaitės metu H&M kūrybinė komanda pristatė rudeniui skirtą Studio kolekciją, didžioji dalis žiniasklaidos dėmesį atkreipė ne į tai, kas pristatoma, bet žvalgėsi, kas žengia podiumu. Gan įspūdingą modelių grupę sudarė ne tik populiariausi šių dienų veidai, bet ir plius dydžio merginos bei vyresnės moterys. Įdomu? Taip. Svarbu? Be abejo. Bet… Kaip pati kolekcija?

Su ja iš arčiau pavyko susipažinti prieš keletą mėnesių vykusiame pristatyme Vilniuje. Ir tenka pasakyti, kad tai – kol kas bene geriausias H&M Stokholmo komandos darbas. Įkvėpta Švedijos folkloro ir laukinių Vakarų, kolekcija puikiai sujungia ryškių raštų ir gan brangių audinių puošnumą su funkcionaliais siluetais, tinkančiais kiekvienai dienai. Dideli patogūs marškiniai, septintojo dešimtmečio stiliaus kostiumas, patogus sujuosiamas paltas – neabejotini favoritai, o puošnios palaidinės plačiomis rankovėmis ar skrybėlės, tarkime, tebūnie tampa netikėtais garderobo akcentais, kai norisi kažko išskirtinio.

Džiaugiuosi, kad H&M man suteikė galimybę pasidalinti ne tik Studio kolekcijos kampanijos kadrais, bet ir nuotraukomis iš užkulisių su danų manekene Freja Beha Erichsen.

Parduotuvėse bei internete kolekcija pasirodys jau rugsėjo 8 dieną.

 

H&M Studio ruduo-žiema 2016

Fotografas Daniel Jackson | Modelis Freja Beha Erichsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuotraukos H&M

X