Sezono akcentas | Ryškus paltas

 

Pusiau juokais, pusiau rimtai turiu pripažinti, jog niekuomet nemokėjau tinkamai elgtis su paltais. Jeigu kiek tiksliau – manyti, jog lietpaltis skirtas tik rudens darganoms, šiltas paltas – tik sukilus vėjams, o kailiniai tinkami tik tada, kai tenka išgyventi lauke spaudžiant daugiau nei 30 laipsnių šalčiui. Kodėl viršutinis drabužis turi būti tiesiog funkcinė detalė, didžiąją dalį laiko leidžianti rūbinėje, o ne nuolatinė derinio dalis?

Kaip jau turbūt supratote, drabužinės numerėlis mano rankinėje – retas svečias. Net ir atėjusi į darbą paltą tik prasegu ir atraitoju jo rankoves – juk savotiškai pragmatiška galvoti ne kelis skirtingus aprangos sluoksnius, bet naudoti vos vieną. Džinsai, marškinėliai, paltas. Visai kaip ir vakarinė suknelė bei vyriškas švarkas, kurie atskirai puikūs, bet kartu – neišskiriami.

Turbūt net nereikia pasakoti, už kokius nuopelnus šis D.Efect rudens kolekcijos paltas iškart patraukė žvilgsnį – spalva, kailinė apykaklė, griežtas kirpimas… Jeigu šį sezoną dar galėčiau investuoti į vieną drabužį, šis būtų pirmasis eilėje. O eiles prie rūbinės pamirščiau visam sezonui.

 

Dėvėti su

Džinsai | Acne Studios

Batai | Balenciaga

Marškinėliai | Saint Laurent

Auskarai | Simona Samojauskaitė

Nuotraukos Vikos Paškelytės ir Net-a-Porter

X