ERDEM x H&M | Kolekcijos norų sąrašas

Kiekvienais metais pasirodančios H&M ir pripažintų mados namų kolaboracijos mane labiausiai domina dėl vieno aspekto: kaip dizaineriams pavyksta išgryninti savo braižą iki kelių daiktų, geriausiai perpasakojančių visą mados namų istoriją. Nors tokius grandus kaip Versace ar Balmain atpažinti lengva, mažiau žinomiems ženklams kolekcija su H&M tampa galimybe pasiekti naują auditoriją. Dėl to dizaino detalės ir svarbiausių elementų atrinkimas įgauna ypatingą svarbą.

Džiaugiuosi, kad naujausias H&M projektas su turkų kilmės dizaineriu Erdem Moralıoğlu pavyko puikiai – Londono mados savaitės pažiba tapęs kūrėjas ne tik pateikė gan platų savo darbų asortimentą, bet ir atskleidė, apie ką kalba jo mados namai ERDEM: anglišką romantiką, trapumą, atsidavimą istorinei tematikai. Puiku, kad kolekcijoje pasirodė ne tik puikiai pažįstamos ERDEM suknelės, bet ir gėlių raštais puoštų kostiumų interpretacijos, dailūs aksesuarai. Nors kolaboracijos drabužių kainos šįkart atrodo kiek aukštesnės, tai ne itin stebina – drabužiai siuvinėti, audiniai atrodo standūs ir kokybiški.

Nors ERDEM stilistika ir nėra tai, ką dėvėčiau kiekvieną dieną, dalinuosi Spintos guru pasirinkimais – kolekcijos norų sąrašu ir kainomis. Jeigu jau nekantraujate, kolekcija parduotuvėse bei internete pasirodys lapkričio 2 dieną.

Suknelė, 299 Eur

Švarkas, 149 Eur

Švarkas, 149 Eur
Kelnės, 99 Eur

Rankinė, 249 Eur

Džemperis, 59,99 Eur