Trys geriausi pirkiniai dabar #1

Kiek save prisimenu, visuomet mėgau žurnalų skiltis, apžvelgiančias naujausius sezono akcentus. Paskui pradėjau to ieškoti ir tinklaraščiuose, dar vėliau – portaluose, kurių skoniu nepasitikėti neįmanoma. Ar tai būtų Elin Kling „three is a trend“, ar T Magazine komandos mėnesio pasirinkimai – tokie tekstai padeda suprasti, kas aklualu dabar ir kuo verta papildyti savo norų sąrašą. Net jei pasiūlymai dažniausiai nugula nebent Pinterest lentoje, įkvėpimo gūsis vis tiek ateina. Tikiuosi, kad keletą kartų per mėnesį kažką naujo, įdomaus bei įkvepiančio nuo šiol rasite ir čia.

1. Auskarai

Mažas akcentas, turintis daug potencialo atkreipti dėmesį. Segėkite prie šį sezoną madingų plonų megztinių aukštu kaklu ar tiesiog marškinėlių ir šilto kardigano.

H&M auskarai

2. Megzta suknelė

Universalesnė, nei gali pasirodyti. Ant jos mūvėkite milžinišką šiltą megztinį arba sluoksniuokite su prigludusiu juodu vilnos golfu. Neabejotinai pravers ir ateinantį pavasarį.

Zara suknelė

3. Rankinė per petį

Vėlyvo rudens investicija – maža odinė rankinė, kurią patogu persimesti per petį tiek einant į vakarėlį, tiek skubant į susitikimus mieste. Puikiai atrodo tiek prie džinsų ir palto, tiek su minimalistine mini suknele.

Erikahoc rankinė