Trys geriausi pirkiniai dabar #2

Puikiai žinau, ką reiškia likus kelioms dienoms iki Naujųjų metų vakaro susigriebti, jog visos turimos suknelės vakarėliui netinka, gražiausi bateliai tinkami išskirtinai sėdėjimui prie stalo (šokiai su 12 centimetrų po kulnu – iššūkis ne visai nakčiai), o aksesuarų trūksta. Šiandienos trys geriausi pirkiniai – tai paskutinės minutės idėjos, kurių griebtis visad patogu. Pavyzdžiui, suknelę papildykite įdomiu švarku ar didžiuliais auskarais, o klasikinį smokingo tipo kostiumą – ryškiais batais su protingo aukščio pakulne. Priminsiu, kad iš bėdos visada gelbėja dėvėtų drabužių parduotuvės: vienoje šiemet už 7 eurus radau ir savo svajonių suknelę, tad gal pasiseks ir jums?

1. Švarkas

Mano mėgstamiausias fonas ruošiantis vakarėliui – Davido Bowie albumas „Let’s Dance“, o mėgstamiausias akcentas vakarinei suknelei atsverti – raštuoti neįprastų kirpimų švarkai. Šis, kurtas Eglės Žiemytės, vietą mano spintoje tikrai rastų.

D.Efect Zari švarkas

2. Auskarai

Įspūdingi, savo paviršiumi primenantys marmurą ir derantys tiek prie baltų marškinių, tiek suknelės atvirais pečiais. Žinoma, ir įrašyti į mano kitų metų norų sąrašą. Nedidelė paslaptis: Aprés Ski grožius greitu metu turės ir Basa butikas Vilniaus senamiestyje.

Aprés Ski Lupinus Marble White auskarai

3. Aukštakulniai

Kai visas derinys juodas, o rubinus primenantys bateliai tokie įstabūs, kad sunku atitraukti žvilgsnį. Be to, šie Carven dar ir atrodo pakankamai patogūs, kad pavyktų šokti visą naktį.

Carven veliūriniai sandalai iš Dolitos