Trys geriausi pirkiniai dabar #4

Artėjant pavasariui (arba bent jo nuotaikai) norisi kreipti dėmesį į smulkiausias detales. Tokias, kurios kasdienius juodus derinius paverčia bent truputį ypatingesniais arba bent suteikia daugiau pasitikėjimo savimi einant pro namų duris. Šiandienos trys geriausi pirkiniai – tai ne garderobo pagrindai, bet akcentai, kurie net ir klasikinį garderobą gali paversti įdomiu ar suteikti priežastį žvilgsnį palaikyti bent keliomis sekundėmis ilgiau.

1. Kuprinė

Belgų dizainerio Rafo Simonso ir kuprinių gamintojo Eastpak kolaboracija paremta skaidrių medžagų žavesiu ir praktišku talpumu. Ši kuprinė – idealus to pavyzdys, idealiai tinkantis pavasariui. Privatumą išsaugo pridedamas rožinis daiktų maišas, margintas japoniškais motyvais.

RS x Eastpak Volume Topload L kuprinė | 220 Eur

2. Prijuostė-sijonas

Vienas įspūdingiausių naujos Naked Bruce kolekcijos drabužių – tai minimalistinė prijuostė, kurią galima ryšėti ant turimo sijono, suknelės ar net kelnių. Rinkitės juodą Riley arba raudoną Tora. Jeigu nuoširdžiai, mielai ryšėčiau abi.

Naked Bruce Riley prijuostė | 109 Eur

3. Auskarai

Kai išgryninta ir nugludinta forma susiduria su natūralų akmenį primenančia faktūra. Derinti su juodu marškinėlių ir kelnių duetu arba japoniško kirpimo suknele.

Aušros Bankauskaitės Zenith sidabro auskarai | 309 Eur