Pavasario/Vasaros 2009 must-have sąrašas

Kurį laiką nuodugniau panagrinėjus šio sezono kolekcijas pagaliau išrinkau tas detales, kurios ne tik yra madingos, bet ir puikiai pritaikomos kasdieninėje aprangoje. 

 

1. Džinso detalės. Visi kritikai sutartinai skelbia, jog džinsas grįžta, tad šią vasarą pasirinkite nors vieną džinsinę detalę (ypač gerai, jei ji nors kažkiek primena 80’s stilių su Madonnos Like A Virgin priešakyje). Tai gali būti ir kiek apdriskusi džinsinė liemenė, džinsiniai šortukai ar tiesiog kiek paplėšyti (kaip Balmain) šviesūs džinsai.

 

Givenchy, Balmain

 

2. Klasikinis švarkelis. Be jo – nė iš vietos. Klasikinių švarkelių šiuo metu galite rasti visose parduotuvėse ir patikėkite – jie tikrai pravers, nes pavasariui juos siūloma derinti su viskuo: su džinsais, su šortais, su mini suknute, su afrikietišku stiliumi ir  taip toliau. 

 

Stella McCartney, Givenchy

 

3. Įkvėpimas iš Afrikos. Pati didžiausia šio sezono tendencija neturėtų aplenkti ir jūsų spintų. Jas siūlyčiau papildyti mini suknelėmis, margintomis įvairiais rudais/baltais/žaliais raštais, įdomiomis basutėmis, ryškiais aksesuarais.

 

Louis Vuitton, Pucci

 

4. A la šilkinė pižama. Ne, aš nesiūlau Jums eiti į gatvę vilkint tik pižama. Tiesiog vasarai tikrai reikėtų įsigyti šilkinius baltus šortukus ar marškinius, nes šie drabužiai ne tik patogūs bei madingi, bet ir be galo elegantiški.

 

Dolce & Gabbana, Lanvin

 

5. Rankinė per petį. Turbūt būtų sunku rasti merginą, kuriai nepatiktų klasikiniai Chanel rankinukai su ilga grandinėle. Turiu gerų naujienų – būtent tokio tipo rankinės šią vasarą tikrai turėtų papildyti Jūsų garderobą. Pataikysite į dešimtuką, jei rasite vidutinio dydžio stačiakampio formos spalvingą (gal net siuvinėtą kaip Dolce & Gabbana) ir su juostele/grandinėle, kuri eitų per petį, rankinę.

 

Dolce & Gabbana, Pucci

 

6. Kūno spalva. Jau rašiau, jog ji yra viena iš sezono populiariausių, tad bent jau kūno spalvos šortukai ar suknutė tikrai turėtų rasti savo vietą Jūsų vasarinėje aprangoje.

 

Stella McCartney, Preen

 

Nuotraukos-style.com

Bučkis.