Gucci Pre-Fall 09’10 reklama

Net ir mados pasaulis kartais klysta. Štai pavyzdžiui pasirodžius naujai Gucci reklamai su modeliu Anja Rubik, visus apėmė ekstazė, nes buvo galvojama, jog tai ir yra naujojo žiemos 09’10 sezono reklama. Tačiau šiandien visiems teko pripažinti siaubingą klaidą, nes išaiškėjo, jog tai tėra viešai beveik neskelbtos Gucci Pre-Fall 09’10 kolekcijos reklaminė nuotrauka. Gucci.com šiandien pateikė dar dvi, o aš Jums jas parodysiu ir aprašysiu visus apkvailinusią pre-fall kolekciją.

Kolekcija

Tamsi, paslaptinga, labai itališka. Ši Fridos Giannini kurta kolekcija parodė, kad ir Gucci moteris moka be blizgių suknelių sužibėti, nes drabužiai itin paprasti, prigludusių siluetų, žiemiški, tačiau labai elegantiški, modernūs ir seksualūs. Net neabejoju, jog jaunos mados ištroškusios italės rudenį tikrai kažką tokio dėvės, nes sunkūs paltai bei botus primenantys ilgaauliai – ne joms. Kolekcijoje netrūko ir nuostabių didelių darbinių rankinių, kurios vyravo ir reklamoje. Jos buvo siuvamos iš tamsios (juodos, pilkos) truputį blizgios odos, puoštos kutais.

Reklama

Atrodo, jog Gucci ir lenkė Anja Rubik bei ją mylintys fotografai Inez ir Vinoodh yra tobulas derinys. Tinkama kiek agresyvi reklamos nuotaika, tamsūs drabužiai, paslaptingas tamsus fonas ir žavingoji Anja tobulai įkūnija šią kolekciją.

Nuotraukos iš gucci.com ir style.it.

Bučkis