Madingas vaikinas | Ką jis dėvi?

Vis rašau apie madingų merginų atributus, jų spintose karaliaujančias tendencijas, stiliaus ikonas. Kuriu derinukus, ieškau įkvėpti galinčių fotosesijų. Tačiau kaip su vaikinais? Žinoma, jų tendencijų aprašymų nepamirštu, tačiau niekad nesugebu apibendrinti, ką šiomis dienomis turėtų dėvėti kasdieniškas, tačiau vis tiek madingas ir puošnus miestietis. Jeigu mergina žino, kaip atrodyti madingai, ką dėvėti jam?

Tikiuosi, kad su derinukais dar nepabodau, tačiau po truputį nagrinėdama mados savaičių svečius, stilingo didmiesčio jaunimo aprangą bei vyraujančias tendencijas, pagaliau po truputį pradėjau atrasti būdų, padedančių sudėtingą podiumo madą integruoti į kasdienę apragą.

Žinoma, turbūt ne vienam vyrui, pamačiusiam dabartinio sezono vyriškų drabužių kolekcijas, prasideda išgąsčio priepuolis. Rožinės kelnės? Mėlyna odinė striukė? Lakiniai batai ir dar rankinė?! Na jau ne, aš to nedėvėsiu. Tačiau pažvelkime šiek tiek giliau. Madingas marškinių sukirpimas, tiesaus kirpimo džinsų modelis ir klasikinis paltas nėra tokie jau ir baisūs, o šalikėlis bei rankinė gal netgi atrodo visai gražiai.

Taigi ilgai negalvojusi nusprendžiau pamėginti sukurti keletą kasdieniškų bei kiekvienam skaitytojui tinkančių derinukų, susidedančių iš 4 pagrindinių detalių: švarkas/megztinis, kelnės, batai, aksesuaras. Ne, nesiūlau Jums iš karto ieškoti kaklaryšių bei apyrankių, tačiau kodėl nepradėjus nuo paprasčiausio šalikėlio, madingo modernaus laikrodžio ar vis dar truputį gąsdinančios vyriškos rankinės? Madinga apranga – skoningai suderintų detalių visuma. Tad kodėl nepamėginus ir Jums?

Turbūt pastebėsite, jog naudojau tokius garderobo elementus, kuriuos nesunku surasti spintoje, o jei neturite – rasite kiekvienoje parduotuvėje. Paprasti klasikiniai marškiniai, susagstomi megztiniai, švarkai, madingo tiesaus/siaurėjančio modelio džinsai, laisvalaikio bateliai, keletas klasikinių aksesuarų. Visos spalvos yra neutralios bei tikrai nerėžiančios akies, o modeliai kasdieniški, tačiau tikrai neatsiliekantys nuo naujausių tendencijų. Tereikia trupučio fantazijos bei geros valandos streetstyle blogų peržiūrai.

Sėkmės!

Nr.1 Dienai mieste. Pastebėjote, kad megztinio ir avalynės detalės dera?

Nr.2 Nemeluosiu – buvau įvėpta A.Kutcherio ir jo personažo filme Spread.

Nr.3 Dendis su vyno taure rankoje ir kvietimu į vakarėlį.

Nr.4 Kai nesinori puoštis, bet gerai atrodyti reikia.

Nr.5 Didmiesčio vyrukas.

Nr.6 Retro fanas. Languotas švarkas, loafers bateliai ir skrybėlė jo tikrai nepaverčia praeito šimtmečio atspindžiu, bet tiesiog žaviu romantiku, turinčiu skonį.

Nr.7 Argi rankinė gali išgąsdinti? Pasirinkus kuklų megztinį ir klasikinę avalynę rankinė tampa tiesiog aprangos akcentu.

Nr.8 Ne, jis ne gangsteris. Tiesiog skrybėlė pagyvina nuobodų klasikinį pasirinkimą, bet ramios spalvų gamos nesugadina.

Nr.9 You can’t go wrong with collarless Balmain shirt and Dior Homme jeans.

Nr.10 O čia jau itin stilingo bei madą mylinčio vyruko apranga. Dviejų sagų eilių megztinis, madingai neprigludę džinsai, karininko stilių primenantys batai bei prie jų priderinta rankinė.

Nuotraukos iš TFS ir luisaviaroma.com

Bučkis