Vogue Paris vasaris 2011

Atrodo, jog Paryžiuje jau kvepia pavasariu! Gaivios ryškios spalvos, viršelyje pražydę žiedai, tikra pavasario viliokė Lara Stone – nuostabi kompozicija šiltajam metų laikui pasitikti. Ne veltui leidinio viduje parengta net 67 nuotraukų didžiulė fotosesija, pristatanti visus geriausius ant podiumų parodytus kolekcijų modelius, tiek daug šviesių spalvų, užuominų į gatvės stilių. Nuotaiką pakeliantį darbą parengė net pati rusė manekenė Sasha Pivovarova! Beje, reikėtų pabrėžti, jog šis numeris – priešpaskutinis, kuruotas pareigų oficialiai jau nebeinančios redaktorės Carine Roitfeld, nes nu vasario pirmosios vyriausiąja redaktore paskirta stilistė Emmanuelle Alt.

Viršelis

Modelis Lara Stone | Fotografas Mario Sorrenti

Miss Vogue

Fotografas Josh Ollins | Stilius Melanie Huynh

Puiki ir gaivi fotosesija, kuri taikosi ne prie konkrečios temos ar aplinkos, tačiau yra įkvėpta dabartinės gatvės mados ir bando ją interpretuoti savaip. Miss Vogue į žurnalą grąžina džinsus, lygiapadžius, dideles per petį permetamas rankines, susitaršiusius plaukus. Tikra gatvėje matoma stilinga tomboy įvaizdį mėgstanti mergina, ar ne?

Forever Young

Modelis Arizona Muse | Fotografas Mario Sorrenti

Ganėtinai daug diskusijų sukėlusi fotosesija, kurioje populiariausia sezono manekenė Arizona Muse nuoga demonstruoja naująją Gucci rankinių kolekciją. Ar tik ne per greitai redaktorė C.Roitfeld nusprendė priimti Arizoną į savo žurnalą ir iškart ją taip atvirai pateikti?

Bijoux ‘Coups d’Eclat’

Modelis Karmen Pedaru | Fotografė Paola Kudacki | Stilius Veronique Didry

Aksesuarų skiltyje – netikėtas nukrypimas nuo tradicinės prabangą mėgstančios paryžietės. Šįkart siūlomi papuošalai tiks tikrai ne kiekvienai merginai, o tik įdomioms ir ryškioms asmenybėms. Sportiška ir agresyvia kare paversta manekenė Karmen Pedaru demonstruoja ne tik mėlynę po akimi ar lūžusią nosį, bet ir itin spalvingus bei masyvius stiklo papuošalus, kurių atspalvius siūloma derinti prie aprangos spalvų.

En Vogue/Zoom

Modelis Barbara Palvin | Fotografas Sharif Hamza | Stilius Geraldine Saglio

Šįkart mados detalių ir tendencijų skiltyse En Vogue ir Zoom – šiltų egzotiškų atspalvių pasiūlymai ir dryžių tendencijos apžvalga. Pirmoji kryptis – šildančios geltona, raudona, oranžinė, vyno spalvos, puikiai tinkančios klasikiniams siluetams ir pavasariui, o antroji šįkart taikyta aksesuarams – kodėl neišbandžius dailios dryžuotos delninukės, kuri primintų Prada vasaros kolekciją?

Secret Stories by Sasha Pivovarova

Turbūt esate matę modelio dienoraščio laidą per Fashion televiziją ar kada skaitę interviu, kuriame modelis pasakoja apie savo kasdienybę madų renginių metu, tačiau Vogue Paris nusprendė pasiūlyti meniškos sielos manekenei Sashai Pivovarovai, kuri laisvalaikiu tapo ir fotografuoja, savaip perteikti modelių gyvenimą pavasario/vasaros 2011 madų savaičių šurmulyje. Jos kadruose – poilsiaujančios kolegės, besišypsantys dizaineriai, įvairios mielos smulkmenos iš užkulisių.

Beaute

Modelis Karmen Pedaru | Fotografė Paola Kudacki | Stilius Veronique Didry

Et Vogue l’ete 2011

Modeliai Lara, Daria, Natasha, Freja, Daphne, Saskia, Joan, Sasha | Fotografas Mario Sorrenti | Stilius Emmanuelle Alt, Jane How, Carine Roitfeld

Pagrindinė didžioji vasario mėnesio numerio fotosesija, skirta visoms pagrindinėms pavasario/vasaros kolekcijoms apžvelgti. Puiki modelių komanda, kiekvienai manekenei paskirtas vis kitas įvaizdis ir įdomūs stilistiniai sprendimai šią didelę 67 nuotraukų seriją paverčia išties įspūdingu reginiu.

Nuotraukos TFS

Bučkis