Vaizdas | Kristina Kruopienytė ruduo-žiema ’15

 

Nors reklaminės mados namų kampanijos Lietuvoje vis dar nėra populiarios (nesunku tai suprasti – neturime tiek daug mados leidinių ir resursų kokybiškai internetinei reklamai), kai kurie reti pavyzdžiai tampa neįtikėtinai malonia išimtimi. Vienas jų – jau ne pirmą sezoną reklamines kampanijas rengianti dizainerė Kristina Kruopienytė, kurios ir stilisto Mariaus Stanevičiaus duetas kuria stebuklus ne tik ant podiumo, bet ir nuotraukose.

Rudens-žiemos sezono kolekcijos nuotraukų rinkinys mano dėmesį patraukė ne tik išskirtine lokacija (karjeras Utenos rajone), bet ir tuo, kaip puikiai ji atskleidė netikėtą Japonijos gamtos temą, užkoduotą kolekcijos faktūrose, kirpimuose bei kolorite. Uolos grubumo ir drabužių linijų, stiliaus preciziškumo kontrastas – toks, kurio dirbant studijoje išgauti veikiausiai nepavyktų. Puiku ir tai, kad išlaikytas pilnas kolekcijos pristatymo įvaizdis: šukuosena, balto šešėlio potepiai, masyvūs cementiniai auskarai.

Drįstu teigti, kad tai – viena geresnių lietuviškų mados fotosesijų, kurias teko matyti paskutiniu metu. Net jeigu ji ir nepasieks tiek potencialių K. Kruopienytės klientų, kiek yra verta, šie kadrai bet kuriuo atveju puikiai papildys dizainerės kūrybos archyvą.

 

Kristina Kruopienytė ruduo-žiema 2015

Fotografas Kęstutis Žilionis | Stilius Marius Stanevičius | Modelis Sandra Gajauskaitė

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X