Sezono akcentas | Rudens suknelė

 

Visuomet įdomu nagrinėti besikeičiantį savo požiūrį į drabužius – ypač tuomet, kai ateina metas peržvelgti spintos turinį ir, neslėpsiu, didžiąją jo dalį perkelti į virtualias Vinted lentynas. Rodos, natūralu, jog vieni drabužiai morališkai pasensta greičiau nei kiti, bet teko pastebėti, jog šįkart pirmiausia garderobą paliko visas pulkas mėgstamiausių… suknelių.

Galbūt kaltas ne laiku ir ne vietoje pasireiškęs sportinis azartas (pardavus vieną staiga norisi parduoti visas), galbūt tiesiog atėjo metas pagyventi su viena pora džinsų ir keletu sijonų – bet kuriuo atveju, suknelės iš akiračio tiesiog prapuolė. Kol, net neplanuojant pildyti garderobo, žvilgsnio neužkliudė ši.

Nors mūsų pažintis buvo trumpa, šioji pavyzdinė Sportmax kolekcijos suknelė įspūdį paliko. Ir didelį. Kiek bohemiška, laisvo silueto, plačių (ir velniškai sunkių) rankovių bei saldžios šokolado spalvos. Puiki tiek su tos pačios kolekcijos skulptūriškais aukštakulniais, tiek rudens klasika – ilgaauliais bei paprastu tiesaus kirpimo paltu. Turbūt daugiau nebepasimatysime, bet… Kas žino?

 

 

Dėvėti su

Suknelė ir aukštakulniai | Sportmax

Ilgaauliai | Isabel Marant

Rankinė | Chloe

Paltas | Joseph

 

Nuotraukos Vikos Paškelytės ir Net-a-Porter

X