Tendencijos vasarai 2009 | Papuošalai, kelnės, spalvos

Viskas – paskutinis įrašas su kitos vasaros tendencijomis. Šiandien pristatysiu papuošalus, haremo kelnes ir populiariausią spalvą.

 

Jei šią žiemą ant kaklo kabinamės daug daug daug plonų grandinėlių ir atrodom lyg Mr. T, tai vasarą vėl grįš didelių papuošalų mada. Tik šįkart jie labai paprasti, primityvūs, bet paliekantys įspūdį. Tai reiškia, jog reikės rinktis tik vieną papuošalą, bet jis bus visos aprangos akcentas. Ypač madingi bus gamtos detalių turintys papuošalai: iš medžio, odos, natūralių akmenų, stiklo. Beje, šis tas apie auskarus: į madą grįžta žiedo formos dideli auskarai, tik jie turi turėti kokią nors įdomesnę detalę.

 

Lanvin, Burberry, Louis Vuitton

 

Haremo kelnės jau užgrobė visas žiemos ir rudens kolekcijas, tad nekeista, jog dizaineriai jas siūlo ir vasarai. Tik šįkart jos lengvesnės, šviesesnės ir labiau tinkamos dėvėti nei jų žieminiai variantai.

 

Dries Van Noten, YSL, Stella McCartney, Givenchy

 

Kūno spalva kitą sezoną tikrai bus viena pagrindinių, nes dizaineriai ją naudojo ne tik mini suknelėms, bet ir kostiumėliams bei rankinėms. Norinčioms atrodyti šiek tiek įdomiau dizaineriai rekomenduoja šią spalvą serinti su juoda ar baltos detalėmis.

 

Givenchy, Stella McCartney, Alessando Dell’Acqua, Lanvin

 

Nuotraukos-style.com

 

Bučkis.