Žiemos 09 reklamos | Chanel, Chloe, Louis Vuitton, Michael Kors, YSL

Atrodo, jog pats mados pasaulis neleidžia eiti ir į lagaminą pakuotis daiktų dainų šventei, nes vos tik bandau išjungti kompiuterį, instinktyviai atsiverčiu The Fashion Spot, o ten visad laukia šūsnis naujienų, kurių tiesiog negaliu nepaskelbti ir Jums. Tad šiandien – vienos iš svarbiausių sezono reklamų.

Madonna ir Louis Vuitton (designscene.net nuotrauka)

Chanel

Parkas? Pieva? Anglų aristokrates vaidinančios manekenės Freja Beha bei Heidi Mount? Reklamą kūręs ir fotografavęs Karlas Lagerfeldas tradiciškai sukūrė paslaptingą nuotaiką ir leidžia drabužiams pasakoti istoriją.

Chloe

Šį sezoną išties populiarus pievos motyvas… Chloe modeliai Sigrid Agren, Kasia Struss ir Karlie Kloss vilki žavingus natūralių žemės spalvų drabužius, jų plaukai plaikstosi vėjyje. Žaisminga ir miela.

Louis Vuitton

Vėl Madonna, vėl Steven Meisel… Istorija kartojasi naujomis spalvomis ir aš jau laukiu kito sezono reklamų, kuriose, tikiuosi, matysime profesionalius jaunus modelius.

Michael Kors

Carmen Kass, Noah Mills, Michael Kors. Šventoji trejybė šįkart pasirinko Holivudo temą, garsenybių nemėgstamus fotografus, fanus bei šiltą spalvų paletę. Fotografas Mario Testino.

Yves Saint Laurent

O štai šios reklamos laukiau labiausiai, nes YSL visad sukuria tą ypatingą modernią, bet paryžietišką nuotaiką. Šįkart ją kurti buvo patikėta supermodeliui Christy Turlington bei fotografų duetui Inez ir Vinoodh.

Nuotraukos iš TFS, WWD ir designscene.

Bučkis ir iki susitikimo kitą savaitę