Tendencijos | Resort 2010

Atrodo, kad šią vasarą jau galite pradėti ruoštis ateinančiai, nes style.com apžvalgininkai jau paskelbė resort 2010 sezono tendencijas. Jų pagrindas? Griežtumas, kampuotumas, šaltos spalvos, jūros motyvai. Plačiau – straipsnyje.

Oda

Na, resort kolekcijos skirtos ne tik dailių atostoginių drabužių pristatymui. Atrodo, kad kitai vasarai Jums reikės turėti odinę striukę ar paltuką, nes kolekcijos atsiribojo nuo amžinai šilto tropikų oro.

Celine, Christopher Kane, Balenciaga, Proenza Schouler

Nardančioji gražuolė

Aktyvus sportas ir grafiški raštai? Dar įmaišykite šiek tiek šaltos mėlynos spalvos ir gausite kažką tokio, ką galima pavadinti nardymo apranga.

Proenza Schouler, Phi, Richard Nicoll, Gucci

Grafika

Raštai vis dar nedings iš Jūsų spintų. Juos dizaineriai maišė įvairiai: gėlių raštai su primityviais Afrikos, aštrūs grafiški su švelniais potėpiais.

Prada, Erdem, Givenchy, Lanvin

Vaikinų skyrius

Pamirškite savo vaikino spintos tyrinėjimą – dizaineriai pristato moteriškus drabužius, kurie nestokoja vyriško garderobo bei žaismingų berniukiškų detalių.

Burberry, 3.1 Phillip Lim, Alexander Wang, Marni

Marakešo ekspresas

Drop-crotch kelnės, šilkiniai šalikėliai, safario švarkeliai vis dar primins atostogas ir keliones Šiaurės Afrikoje.

Yves Saint Laurent, Givenchy, Rag and Bone, Elise Øverland

Laukinė

Na, aš asmeniškai nesu gyvūnų raštų gerbėja, tačiau dizaineriai pranašauja, kad jų išvengti nepavyks. Juos derinsite su safario stiliaus drabužiais, grubiomis medžiagomis.

Chloe, Cavalli, Dior, Alberta Ferretti

Permatomumas

Subtiliai viliojanti ar vulgariai atvira? Teisingas atsakymas – pirmasis variantas. Lengvai apnuogintas petys ar nugara dar niekam nepakenkė.

Alexander McQueen, Oscar de la Renta, Calvin Klein, Vera Wang

Spindesys

Blizgios medžiagos, ypač suknutės bei palaidinės, sugrįžo. Na, niekas nesako, kad reikia atrodyti it įsivyniojus į foliją, tačiau viena kita detalė bus būtinybė.

Roksanda Ilincic, Marc Jacobs, Alexander McQueen, Versace

Didžioji raudona

Red is the new black? Visko gali būti. Raudoni kostiumai, suknelės ir bateliai skatins moteriškumą kiekviename garderobe.

Bottega Veneta, Donna Karan, Michael Kors, Chris Benz

Ant borto

Na, kitas šių kolekcijų pavadinimas cruise juk turi turėti reikšmę, ar ne? Marinistiniai motyvai (dryželiai, mėlyna ir balta spalvos) atrodys ne vaikiškai, o moderniai ir moteriškai, nes bus derinami su prancūziško stiliaus detalėmis.

Louis Vuitton, Marc Jacobs, Chanel, Sonia Rykiel

Nuotraukos iš style.com.

Bučkis