Vogue China rugpjūtis 2009

Sveiki, porai dienų buvau dingusi, tačiau grįžau ir jau tikiuosi pradėti apžvelginėti neišvengiamai besiartinančio rudens/žiemos sezono tendencijas, must-have pirkinius ir taip toliau. Tačiau šiandien noriu Jums pristatyti kai ką naujesnio ir įdomesnio – kinišką Vogue, kuris, pasak mados žinovų bei gerbėjų, savo kokybe sparčiai vejasi garsiuosius Paryžiaus bei Italijos Vogue leidinius.

Turbūt būtų sunku rasti žmogų, kuris nebūtų girdėjęs apie pastaruoju metu neįtikėtinai greitai augančią Kinijos ekonomiką. Štai prieš porą dienų CNN šios šalies ekonominio augimo aptarimui skyrė net kelių valandų trukmės reportažą. Taip pat auga ir Kinijos mados industrija, nes jaunieji Tolimųjų Rytų dizaineriai galų gale pradeda kratytis vien tik ryškias spalvas ir animacinius serialus kuriančių pamišėlių stereotipo, į mados pasaulį patenka vis daugiau kinių manekenių, tad ir svarbiausias Kinijos mados leidinys nuo šio augimo neatsilieka ir kaskart pateikia vis kokybiškesnes bei kritikų pagyrų sulaukiančias fotosesijas.

Viršelis su prancūzaite (beje, ji yra viena iš mano mėgstamiausių naujų modelių) Sigrid Agren, o ją fotografavo Terry Tsiolis. Sigrid vilki Oscar de la Renta suknelę.

Fotosesijos

C’est Chic

Vadinamoji viršelio istorija su Sigrid ir fotografu Terry Tsiolis. Sigrid demonstruoja naujausią disco chic madą atitinkančius tamsius, tačiau blizgius drabužius.

Perfectly Suited

Romantiška nuotaika, profesionalė Natasha Poly, dėvinti švelnių atspalvių švarkelius bei sijonus, ir fotografas Patrick Demarchelier turėtų mokėti sukurti šį tą įdomaus. Deja, fotosesija man pasirodė blanki ir nuobodoka, o drabužių derinimas nesužavėjo.

Staying Power

Grožio skyrelio fotosesija su modeliu Bruna Tenorio. Ją fotografavo Regan Cameron. Šįkart grožio fotosesija paskirta lūpdažiams ir bligesiams, o Brunai niekad neturėsiu priekaištų, nes ji sugeba itin natūraliai persikūnyti į įvairius vaidmenis. Vienoje nuotraukoje ji švelni viliokė, o kitoje – purvu išsitepusi amazonė.

Be a Skin Diva

Dar viena grožio skyrelio fotosesija su Vogue China favorite Anna Selezneva. Ją, kaip ir liepos mėnesio numeryje, fotografavo Camilla Akrans. Man itin patiko šviesios Annos odos bei juodo fono kontrastas, o gyvybės nuotraukoms pridėjo veidu lašantis vanduo.

Inspired by China

Na, Paryžietiškas Vogue neišsiverstų be nuotraukų meilės bei mados miesto tema, tad kiniškasis žurnalo brolis neišsiverčia be kinės manekenės Du Juan (ji jau ne kartą puošė žurnalo viršelį) ir Kinijos jaunimo bei dizaino ypatumų temos. Fotografavo Quentin Shih.

Scientific Glamour

Manau, jog ši fotosesija su modeliu Eniko Mihalik (fotografas Greg Kadel) šio mėnesio numeryje yra pati stipriausia. Šaltos spalvos, metalinio pastato fonas, architektūriški drabužiai, smailūs pečių kampai, paslaptinga devintojo dešimtmečio nuotaika ir subtilia elegantiška erotika spinduliuojanti Eniko.

Nuotraukos iš TFS.

Bučkis

P.S. jei turite pasiūlymų rudeninei/išpardavimų parduotuvių apžvagai – laukiu jų komentaruose :)