Fotosesijų archyvas | Come as you are

Jubiliejinis 50ties metų sukakties progai skirtas australiškojo Vogue numeris sužavėjo ne tik puikiais keturiais viršeliais su nuostabiąja Kate Blanchett, bet ir fotosesijomis. Vieną iš jų, Come as you are su Australijos modelių pasaulio žvaigždėmis Abbey Lee ir Catherine, šiandien Jums ir pristatau.

Taigi pati naujausia Vogue Australia fotosesija Come as you are ne tik nudžiugino, bet ir šiek tiek papiktino Australijos mados mylėtojus. Nuogumui ir švelniai erotinio pobūdžio nuotraukoms jau įsišaknijus mados fotografijoje, fotografas Greg Kadel nepabijojo garbingam 50mečio numeriui pateikti šiek tiek gundančios ir provokuojančios fotosesijos su bene geriausiais dabartiniais Australijos modeliais Abbey Lee Kershaw ir Katherine McNeil. Mados gerbėjai kiek supyko, nes, jų nuomone, šventiniame numeryje turi jaustis subtilioji ir amžinoji mados pusė, o ne šioks toks vulgarumas.

Man asmeniškai ši fotosesija išties patiko idėl nuostabiai parinktos natūralios aplinkos, į kurią natūraliai įsipina Givenchy, Rodarte, Gucci, Romance Was Born, Prada, Giles, ir  Stella McCartney drabužiai, nuostabios manekenių pozos ir keistokas, bet malonus laisvės/gėlių vaikų jausmas.

Nuotraukos iš TFS.

Bučkis