Raudonasis kilimas | MTV EMA Berlyne

Nors ir negaliu pakęsti įvairių „prabangių“ bei „iškilmingų“ apdovanojimų ceremonijų, kurias tiesiogiai užvaldė dirbtinė Holivudo kultūra, turiu prisipažinti, jog kartą per metus sulaužau tokių renginių ignoravimo taisyklę ir stebiu MTV Europos muzikos apdovanojimus. Kitą dieną, žinoma, juos kritikuoju dėl prastos programos ar nekokio atlikėjų sąrašo, tačiau vis tik įdomu stebėti, kokį reginį šįkart savo multimilijoninei auditorijai pateiks legendinis MTV kanalas. Šie metai, žinoma, nebuvo išimtis, tad šiek tiek kritikos teko tiek scenai, tiek nuobodokai programai, bet turiu pripažinti, jog smagiausia kritikuoti raudonąjį apdovanojimų kilimą. O jis, patikėkite, šiemet nestokojo nei nuostabių couture apdarų, nei labiau už raudonąjį kilimą raudonuoti priversiančių pasirinkimų.

Vakaro žvaigždė – Beyonce

Ši amerikietė ne tik laimėjo tris apdovanojimų statulėles, tačiau ir parodė puikų stilingos bei tikros pasaulinio lygio žvaigždės statusą pateisinančius aprangos komplektus. Atelier Versace ant raudonojo kilimo, David Koma VIP svetainėje ir nepriekaištinga sceninė apranga, suderinta su pasirodymo dekoracijomis. Vienintelis minusas – prisegamos kojinės, tačiau visa kita buvo tiesiog be priekaištų.

Vakaro eksperimentatorė – Katy Perry

Jau antrus metus iš eilės apdovanojimų ceremoniją vedanti amerikiečių dainininkė apdarus keitė kone kas penkias minutes. Viktor and Rolf, Marchesa, Georges Chakra suknelės ne tik dailiai tviskėjo, tačiau ir su kiekvienu persirengimu keitė vedėjos įvaizdį, kuri tapdavo tai seksualia vilioke, tai kabareto šokėja, tai beprote suvarpyta suknele.

Nuvylę pasirodymai

Šiemet man itin nepatiko dviejų pasirodžiusių merginų apranga. Leona Lewis atrodė lyg prikalta prie žemės, nors norėjosi, jog atlikėja su specialiai siūta Vivienne Westwood suknele nors kiek pajudėtų. Antra nepatikusi mergina – Shakira. Glamžytos folijos aplikacijų rinkinį primenanti suknelė tikrai negelbėjo nuobodaus pasirodymo.

Raudonasis kilimas

Man Patiko

Visų pirma – modelis Bar Refaeli, atrodžiusi tiesiog stulbinamai, nes pasirinktas šviesios kokteilinės suknelės bei neutralios spalvos basučių renginys atrodė jaunatviškai bei elegantiškai, tačiau nerėžė akies.

Nenuvylė ir lietuvaitė Jazzu bei naujoji žvaigždutė Pixie Lott. Abi pasirinko juodą spalvą ir sugebėjo neatrodyti nuobodžiai.

Ilgaaulius rinkosi Joss Stone bei Asia Argento. Madinga avalynė puikiai papildė kokteilines mini sukneles.

Laisvesnę aprangą pasirinko Leona Lewis bei Miranda Cosgrove. Gal ir kiek kasdieniška, tačiau tikrai neblogai, nes viską išgelbėjo blizgios detalės.

Man nepatiko

Doda ir Lil Kim atrodė tiesiog kaip pigios gatvės merginos. Nei stilinga, nei gražu, nei tinkama.

Blizgučių perteklius sužlugdė ir figūrą su tokia suknele susigadinusią Shakirą, ir tą pačią klaidą dariusią reperio Orlesan merginą. Tiesa, abiejų viešnių avalynė irgi nedžiugina akių.

Pigu pigu pigu. Esmee Denters atrodo kaip persistengusi lėlė, o Helena Paprizou pasirinko prastai atrodančio audinio suknelę.

Vakaro FAIL

Vos sakinį surezgantis blizgantis The Hoff ir vaikis, kasdien sunaudojantis po buteliuką plaukų lako.

STRAIPSNYJE PATEIKTA MANO SUBJEKTYVI NUOMONĖ

Nuotraukos daylife ir celebutopia.

Bučkis