Kolekcija | H&M Studio lookbook

 

Ar pažįstate tą jausmą, kai stebint kolekcijos pristatymą norisi ne tik geriau apžiūrėti atskirus gaminius ar įvertinti dizainerio idėjas, bet tiesiog kiekvieną ant podiumo pasirodžiusį drabužį priglausti savo garderobe? Segėti kiekvieną sijoną, dėvėti kiekvieną suknelę, turėti kiekvieną aksesuarą, nes viskas atrodo taip vientisa ir pasakoja tokią puikią istoriją, kad tampa lengva save įsivaizduoti esant jos dalimi.

Jau ne kartą apie tai kalbėjau (patikėkite, tai tikrai ne reklama!), bet vis dar nenustoju žavėtis H&M Studio kolekcijomis, kurios nepriekaištingai atspindi sezono nuotaiką ir, išlaikydamos dizainerės Ann-Sofie Johansson originalumą, vis tiek atrodo lengvai derinamos ir pritaikomos kiekvienai dienai. Paskutinė kolekcija, skirta šiam rudens ir žiemos sezonui, buvo įkvėpta žiemos sporto ir aštuntojo dešimtmečio samplaikos, dėl to spalvų paletė ir kai kurie siluetai alsuoja retro stiliumi, bet inovatyvūs audiniai ir akcentai atrodo it kažkas pasiskolinto iš profesionalių sportinių kostiumų.

Net jeigu apibūdinimas skamba kiek ekstremaliai, kolekcijos lookbook’as su modeliu Edie Campbell aprašytą idėją atitinka idealiai – tai drabužiai moderniai miesto merginai, kuri nemėgsta persistengti, bet visuomet pasirenka būtent tas detales, kurios sukuria stipriausią efektą. Kolekcija parduotuvėse pasirodo šiandien ir jau žinau, ko tikrai skubėsiu ieškoti. Visko.

 

H&M Studio ruduo-žiema 2015

Dizainerė Ann-Sofie Johansson | Fotografas Daniel Jackson | Modelis Edie Campbell

 

 

 

 

 

 

 

 

X