Trys geriausi pirkiniai dabar #3

Pripažinsiu, jog bene šalčiausią metų dieną galvoti apie pavasario pirkinių krepšį yra kiek juokinga. Ne, artimiausiu metu jums tikrai neprireiks nei lengvų dekonstruotų suknelių a la JW Anderson, nei ant Versace podiumo matytų šilkinių marškinių. Bet tai nereiškia, kad neverta pradėti žvalgytis.

Šįkart tarp mano trijų geriausių pirkinių atsidūrė ką tik nuo podiumo nukelta Burberry naujiena, Vilniaus V2 Concept Store pamatyta ir įsimylėta rankinė bei nebrangus Zara lobis, kuriuo pasipuošus vienu metu linktelėsite visai puokštei aktualiausių sezono tendencijų. Tiesa, šįkart nesusilaikiau nepasidalinusi ir numeriu keturi – iš naujo atrastais itin talentingos iliustratorės Eglės Žvirblytės darbais.

1. Džemperis

Ryški spalva – taip. Abstraktus siūlės motyvas – taip. Sportinis siluetas ir kiek padidintas modelis – vėlgi taip. Dieną dėvėkite su tiesaus kirpimo juodomis kelnėmis ir baltais sportbačiais, vakarop – su platėjančiu satino sijonu ir aulinukais aukštu kulnu.

Zara džemperis | 29,95 Eur

2. Rankinė

Nors svajonių sąrašo viršuje vis dar laukia Loewe Puzzle rankinė, šis taip pat asimetriškas bei praktiškas variantas irgi vertas dėmesio. Juoda oda, metalo akcentai ir madinga tarsi perlenkta forma – tobulai tinka kiekvienai dienai, daugeliui sezonų į priekį.

CÔTE & CIEL Aude Alias rankinė iš V2 Concept Store | 390 Eur

3. Kepurė

Ką tik matyta ant Burberry podiumo, ši LGBTQ+ vaivorykštės motyvu puošta beisbolo kepuraitė pamažu jaukinasi svarbiausio sezono akcento titulą. Jeigu pavasarį ketinate investuoti tik į vieną aksesuarą, žvilgsnį pravartu nukreipti būtent į jos pusę.

Burberry Rainbow Vintage Check kepurė | 270 Eur

4. Eglės Žvirblytės darbai

Pirmą Eglės Žviblytės printą įsigijusi dar 2016-ųjų pabaigoje, šiuo metu žvalgausi, kuo dar papildyti augančią kolekciją. Manau, kad šiuo metu Eglės darbai aktualūs kaip niekad anksčiau – stiprūs, ryškūs ir kaip pagrindinę heroję iškeliantys agresyviai nepriklausomą (bet vis tiek elegantišką) moterį. Ar dar reikia argumentų?

Eglės Žviblytės iliustracijų parduotuvė