Trys geriausi pirkiniai dabar #5

Vos prasidėjus vasarai turiu blogą įprotį ieškoti kažko, ką dėvėti norėsiu rudenį. Šįkart nusprendžiau savo įprotį apversti ir pagaliau išmokti mėgautis anksčiau prasidėjusia vasara, o ne užkrauti save klausimu, kokiems aulinukams jau pradėti taupyti. Penktoje geriausių pirkinių dabar dalyje – trejetas, kuriuo mielai pasipuoščiau bet kada temperatūrai vos perkopus dvidešimt kelis laipsnius. Pristatau vieną iš mėgstamiausių naujų prekių ženklų Nanushka, taip pat – puikų atradimą iš Zara bei šį tą iš Atėnės Malinauskaitės ženklo Atuko asortimento.

1. Suknelė

Iš juodo satino pasiūta sarongo tipo suknelė – vienas iš tų drabužių, kuriuos į savo garderobą perkelčiau akimirksniu. Kaip ir, beje, didžiąją dalį visos Nanushka vasaros kolekcijos. Dėvėti tiek su sportbačiais ir lengva kuprine dieną, tiek su aukštakulnėmis dirželių basutėmis bei gausybe apyrankių vakare.

Nanushka suknelė SALEM | Dabar 270 Eur

2. Basutės

Vinilas, ryški raudona spalva ir išlenkta forma. Prisipažinsiu – „mule“ tipo sandalų su aukštesne pakulne dar niekada neavėjau, bet į šią porą iš Zara per kompiuterio ekraną žvalgausi jau kiek ilgiau nei mėnesį. Svajonių kombinacija: mėlyni džinsai, balti marškinėliai, šios basutės ir rimta pora auskarų.

Zara vinilo basutės | 39,95 Eur

3. Rankinė-diržas

Dizainerės Atėnės Malinauskaitės karjerą seku jau kurį laiką, tad pasižvalgau ir į jos Etsy parduotuvę, kur žvilgsnį traukia ne tik masyvūs mezginiai ar suknelės, bet ir odinė galanterija. Ši diržo tipo rankinė – patogus variantas toms, kurios mėgsta laisvas rankas bei atvirus pečius be rankinės dirželį žyminčio įdegio. Beje, plotis patogiai reguliuojamas!

Atuko rankinė-diržas | 102,19 Eur