Trys geriausi pirkiniai dabar #6

Yra žavingų pavasarinių pirkinių, kurie dar gali palaukti. Bet yra ir tokių, kurių iš tiesų norėtųsi (ir pagal oro bei darbo namuose sąlygas) reikėtų dabar pat. Todėl šįkart dalinuosi trimis asmeniniais atradimas, kurie ne tik visi sukurti Lietuvoje, bet iš tiesų puošia mano rankas, apatinių stalčių ir net sienas.

1. Pirštinės

Japoniškos dizaino idėjos, tvarumo principai ir šviežias požiūris į tai, ką ir kaip galime dėvėti. Dizainerės Emos Milašauskytės ženklas EFUKUM pasakoja apie vaizduotės atvėrimą kasdienių drabužių klausimu, tad jos sukurtus daiktus dėvėti ne tik patogu, bet ir tiesiog linksma bei įdomu. Šią žiemą mano palto kišenėse pasivaikščiojimų laukia jos tabi trijų pirštų pirštinės, kurias mūviu bene kasdien.

EFUKUM tabi pirštinės | Dabar 45 Eur

2. Kadras

Po geriausio draugo pastabos supratau, kad karantino metu mano namai gerokai pasikeitė. Juose turiu ne tik daugiau vazų gėlėms ar pirmąją tikrą žvakidę, bet ir kelis naujus mėgstamų kūrėjų darbus. Naujausias – fotografo Roko Darulio printas iš fotosesijos, publikuotos FT How To Spend It žurnale. Jei tik leidžia finansai – didelio formato Roko kadrai atrodo pritrenkiančiai.

Roko Darulio printai | Nuo 150 Eur

3. Apatiniai

Neslėpsiu, kad su lietuvių drabužių gamintojais ABOUT dirbu jau kelerius metus. Neslėpsiu ir to, kad jų produkcija sudaro apie 9/10 mano apatinių drabužių stalčiaus, kuriuos sąžiningai perku pati. Kol šilkas bei nėriniai laukia pavasario, ABOUT vilna, modalas, lajocelis ir net sojų medžiaga (dar vadinama veganiniu kašmyru) užtikrina tiek šilumą, tiek maksimalų komfortą. O ir minimalistinis apatinių dizainas man išties artimesnis nei romantinė žanro klasika.

ABOUT liemenėlė su sojos pluoštu | Dabar (su nuolaida) 36,80 Eur