Trys geriausi pirkiniai dabar #9

1. Korsetas

Jau rašiau, kad URTE KAT yra vienas įdomiausių vardų šiandienos lietuviškoje madoje. Dar pavasarį turėjau galimybę iš arčiau apžiūrėti jos paskutinę kolekciją „Lover Terrain“ ir net pasimatuoti kelis pavyzdžius. Vienas labiausiai patikusių – šis korsetas, ant kurio nugulė grafikės Rūtos Vėbraitės piešiniai. Savojo, pasidovanoto būsimų Kalėdų proga, jau laukiu. Ir nekantrauju pasipuošti!

URTE KAT korsetas-palaidinė | dabar 155 Eur

2. Acne Paper knyga

Kaip didžiulė mados namų Acne Studios gerbėja, akylai sekiau ir jų leistą žurnalą Acne Paper. Šis 568 puslapių leidinys-titanas supažindina su Acne Paper archyvo lobiais iš 2005-2014 metų. Viduje viskas nuo mados iki fotografijos iki modernaus meno iki literatūros iki urbanistikos iki… Na, turint galimybę rekomenduoju pavartyti ir patiems, nes tai ne knyga, o patirtis. Medžioju nuo vasaros, tai tikiuosi pagaliau įsigyti.

Acne Paper knyga Voo Berlin e-butike | dabar 95 Eur

3. Ausies žiedas

Ryškūs papuošalai kaip taisyklė nebūna minimalistiniai. Tad amžiną problemą sprendžia Soda Futura ir pasiūlo ryškių spalvų, bet aiškaus, švaraus dizaino papuošalus, pagamintus iš aeronautikoje naudojamo metalo duraliuminio. Pati dar vasarą įsigijau žalią žiedą ir turiu pasakyti, kad tai vienas geresnių sprendimų, kai norisi ryškaus, bet ne užgožiančio akcento.

Soda Futura duraliuminio earcuff | dabar 85 Eur